Selecteer een pagina
Illustration: Carlydraws

Illustration: Carlydraws

De volgende vraag stelde een klant mij onlangs – en zij was niet de eerste om daar mee te worstelen: “Hoe ga ik om met die dagelijkse stroom aan informatie, e-mail, veranderende prioriteiten? Vooral zonder achter de feiten aan te lopen, zonder een goed humeur te verliezen of onnodige energie te verspillen?”

Het gevoel dagelijks geleefd te worden heeft op den duur een onderschat grote impact op je werkplezier en gevoel van zingeving. Onderschat, omdat het een van de belangrijkste oorzaken is van burn-out. Zaak dus om het niet zo ver te laten komen. Maar waar begin je dan in dit geval?

De oplossing komt vaak uit een onverwachte hoek. Vooral als de bekende timemanagement methoden (nog) niet werken. Soms is een half woord genoeg om met een andere blik het antwoord te vinden.  Daarom wil ik je deze keer net even anders inspireren.

Met de tips in het onderstaande e-prentenboekje “10 belemmeringen om rust en overzicht in je werk te krijgen “ ben ik ervan overtuigd jou inspiratie te kunnen bieden.

 

Klik op onderstaande afbeelding om de pdf te openen. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Illustration: Carlydraws