Selecteer een pagina

Gratis E-book Wind onder je vleugels

Deep dive naar je innerlijke wijsheid in 6 stappen.
Wanneer het leven je een andere kant op stuurt.

 

Het gebeurt voortdurend dat we van onze koers afwijken, als we al weten wat die is. Door die koers steeds maar aan te passen aan wat er in je leven voorbij komt kun je heel ergens belanden dan je ooit van plan was. Als je niet tevreden bent met waar je nu bent, is het tijd voor verandering. Dit gratis e-book helpt je zelfstandig tot de inzichten te komen die veranderingen inzetten. Door middel van individuele oefeningen en prikkelende vragen sta je stil bij waar je bent – en waar je heen wilt gaan.  

 

De uitdaging

 • Wat je merkt is dat ondanks dat je goed bent in problemen oplossen, je innerlijke worsteling niet kunt oplossen. Je ligt ook weleens wakker van malende gedachten waardoor je niet uitgerust aan de dag begint.
 • Je neemt beslissingen op basis van ratio en merkt achteraf pas dat het soms niet goed ‘voelt’ had je dat maar eerder geweten.
 • Je werkt optimaal zelfstandig en vindt het lastig wanneer de vrijheid wordt ingeperkt door regels en procedures.
 • Je werkt hard, hebt een hoog tempo en presteert veel. Maar je durft eigenlijk niet te vertragen omdat dan je dan de grip verliest en de vermoeidheid de overhand krijgt.
 • Je vindt het moeilijk tot rust te komen in je drukke leven want je hebt een veeleisende baan, gezin, partner en zelf eventuele zorg voor anderen en daarnaast wil je nog een sociaal leven onderhouden.

De droom

Deze deep dive adresseert een heimelijk verlangen dat veel mensen hebben zoals jij. Je bent slim, hardwerkend en goed in wat je doe maar toch geeft je dat niet de voldoening of de rust die je zo hard nodig hebt. Je wilt namelijk het gevoel hebben dat jij ertoe doet, dat je waardevol bent voor anderen, dat je zelf meer voldoening ervaart. Nu ben je op een punt beland dat je vraagtekens zet in je werk of in je relatie(s). Je weet, als je niets doet blijft alles bij hetzelfde en je vreest dat dit het is. Je vraagt je af: Is dit alles? Mag ik meer wensen? Het is nog lang geen tijd om genoegen te nemen met hoe het nu gaat.

Natuurlijke intelligentie

Als jij deze zorgen herkent, ben je misschien geneigd veel te piekeren, de oplossingen buiten jezelf te zoeken.  Die hebben echter vaak korte termijn resultaten of leveren weer nieuwe problemen. Dit is hoe wij onze maatschappij ons leert met problemen om te gaan. Daarom hechten we aak aan ratio en regels terwijl we als mens dan maar de helft van onze capaciteit gebruiken. De andere helft bestaat uit een enorme natuurlijke intelligentie waar we niet op durven vertrouwen of simpelweg niet goed genoeg kennen om deze bewust in te zetten.

 

Er is een bedoeling

Jouw innerlijke wijsheid is uniek omdat het verbonden is met jouw levenservaringen, kijk op de wereld, de complexiteit aan factoren die maken wie je bent.

Die maken dat alleen jij de wijsheid bezit jouw (werk)leven zo in te richten dat het bij je past. Dan voel je het bruisen en je ervaart voldoening in de keuzes die je maakt. Je krijgt daarmee het gevoel dat wat je doet en wie je bent een bedoeling heeft. Zowel voor jezelf als voor anderen Als je in contact bent met die wijsheid die jouw persoonlijke antwoorden bevat dan kost het (werk)leven geen energie meer. Dan doe jij in overeenstemming met wie je bent. Jouw keuzes zijn dan van nature de keuzes die bij je passen. Het wil niet zeggen dat je nooit tegenslag of ongeluk zult ervaren. Maar je zult wel weten hoe je daarmee omgaat op een manier die past bij jou en jou geen energie meer kost.

 

Gratis E-book naar je innerlijke wijsheid

Begin daarom met de eerste stap, met de verbinding leggen met jouw kern. Leer jezelf beter kennen en laat de inzichten omhoog borrelen. De volgende zet is aan jou.

Download hier het gratis e-book en… Enjoy the ride!

Dit E-Book geeft inzicht in:

 • Waar je energie van krijgt
 • Hoe jouw energie nu verloren gaat en waar jij van ‘aan’ gaat staan
 • Wat je onbewust tegenhoudt in je (werk)leven en hoe je je levensdoelen terugvindt
 • Waarom wilskracht niet werkt en wat wel
 • Hoe je je koers bepaalt van binnenuit
 • Hoe jij overkomt op anderen
 • Wat jouw kernwaarden zijn
 • Hoe jouw fijnste herinnering iets zegt over hoe je leven in te richten
 • Hoe je jezelf onbewust tegenwerkt en hoe je wilt dienen in je leven.
 • Wat je niet voor mogelijk hield op de korte en lange(re) termijn en hoe je dat nu kunt waarmaken

Over Arabella

 

Ik ben Arabella Seegers (1965). Sinds 2009 coach ik leiders die op een kruispunt in hun leven staan. Ik heb een academische en corporate achtergrond (IT & Projectmanagement) en snap de corporate wereld, werkstructuren en snelheid als geen ander. Ik ben een warm en betrokken mens. Ik kan er volledig Zijn. Alles mag er ook Zijn. Ik hou van natuur, schilderen & reizen. Kleine details maken het grote verschil.

Samen realiseren we diepe kennis, ervaringen en positieve veranderingen binnenin jezelf. Dit doe ik vanuit mijn uitgebreide achtergrond in coaching en krachtige tools (zoals facetten uit Mindfulness, Zelfcompassie & Psychologie.

Dit doe ik vanuit mijn 3 kernwaarden:

 • Inzicht  
 • Identiteit
 • Groei