Selecteer een pagina

Samenwerken aan jouw toekomst

 

Jij neemt je dromen en onzekerheden mee.
Ik neem mijn scherpe aandacht mee.
We werken samen door te onderzoeken wie jij bent, wat jou drijft, waar jij van ‘aan’ gaat.

Voor jou ben ik volledig aanwezig, vertraag het tempo zodat we kleine details helder krijgen. Zodat het grote verschil de ruimte krijgt. Ik daag je uit en lach met je mee. Op momenten zul je me verwensen. Maar je zult ook ervaren dat er iemand is die jou altijd steunt, altijd gelooft in jouw kracht en vindingrijkheid.

 

Commitment

Jij bent nieuwsgierig, open en bereid om je te committeren aan jouw persoonlijke groei.
Ik begeleid je naar de diepten in jou waar je alleen niet heen durft. Altijd met jouw duurzame resultaat voor ogen.

Als je hetzelfde blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.

Stel dat er de komende 10 jaar niets verandert. Je hebt dezelfde baan, woont in hetzelfde huis, bent met dezelfde partner, hebt dezelfde dromen. Waar ben je dan in je leven, hoe ziet het eruit over 10 jaar?

 

Maak onderscheid

Je hebt wel degelijk invloed op je toekomst.
Accepteer wat je niet kunt beïnvloeden en verander waar je wel invloed op hebt. Met die insteek gaan we samen anders kijken, bewust ervaren en anders doen. Zodat jij de resultaten bereikt die nu nog niet binnen bereik lijken. Wees bereid te experimenteren, te spelen en te ervaren.

 

Geen quick-fix

Als je alleen zoekt naar een beetje meer verdienen, een beetje meer zelfvertrouwen of een quick-fix, dan is coaching misschien niet voor jou. Coaching heeft één doel: jouw transformatieproces faciliteren. Wanneer je klaar bent met zoals het nu gaat,  wanneer je los wilt komen uit zich herhalende patronen, nieuwe stappen wilt maken dan is coaching geschikt.

 

De eerste stap zetten is het begin van een andere toekomst.

Inner wisdom is outer power

Kernwaarden in coaching

Wanneer ik iemand ontmoet met belangstelling voor coaching informeer ik naar hun dromen.

We praten over wat belemmert. We gaan voor wat je nooit mogelijk had gehouden. Coaching is dienend aan jouw proces, jouw dromen, jouw groei.
In mijn aanpak vind je mijn waarden terug.

 

Inzicht

Vaak hoeven we geen nieuwe kennis op te doen. Je bent al slim genoeg. En je hoofd zit al vol genoeg. Herinner je vooral de kennis en steun die al aanwezig is in je hart.

We creëren nieuwe  inzichten. Inzicht die worden gekoppeld aan actie. Inzichten die uiteindelijk leiden tot transformatie, echte resultaten. Dat proces facliteer ik als coach. En ik daag jou uit om met mij mee te gaan luisteren. Ik borg dat jij je geborgen voelt, want zo maken we écht contact. En wanneer je je ontspannen voelt, herinner je je beter je kracht.

Identiteit

Je bent compleet, meer dan de so van je ervaringen, talenten, emoties en gedachten. Je mag jezelf laten zien. De oplossing is al in jouw bezit. Ik geloof sterk in JOUW wijsheid. Je kan er alleen niet altijd bij. Je gaat wellicht te hard en snel door het leven. Het vergt moed om eens meer stil te staan. Soms hoef je nergens te zijn, dan bij je eigen stille geluid en kracht. Des te sneller kan je daarna weer gaan. Je kan meer ontspannen in het leven dan je nu denkt. De balans en regie is in JOUW handen.

Groei

Duik in je innerlijke wijze wereld! Een diepe duik zorgt ervoor dat je jouw wijsheid weer vindt. En vertrouw dat je niet dieper zult duiken, dan dat je aankan. Jouw wijsheid helpt je te bewegen naar iets dat beter voelt. Het brengt je vooruit. Het is je drijvende kracht en laat je een nieuwe(re) wereld openbreken. Samen bewegen we met plezier richting je nieuwe vrijheid, weidsheid en lichtheid. Mijn coaching realiseert doorbraken en transformatie, waardoor jijzelf de (nieuwe) richting gaat zien.

Samenwerking

Wij werken samen 1-op-1 gedurende een periode van minimaal 90-100 dagen of 6 maanden.  Dan zijn goede resultaten merkbaar. Duurzame verandering en transformatie heeft tijd nodig (vaak zelfs ong. 1 jaar afhankelijk van jouw proces). Het traject is volledig afgestemd op wat jouw uitdagingen en doelen en dromen zijn. Coachingafspraken vinden 1-op-1 plaats (online of telefonisch) of indien gewenst op locatie (driehoek Amsterdam -Alkmaar-Utrecht).

 

Hoe je start 

Clarity gesprek

Een belangrijk kenmerk van een goed coachgesprek is vertrouwen en vertrouwelijkheid. Dat groeit naarmate je elkaar leert kennen. Die kennismaking is een mooi onderdeel van de coachreis. Ik vind een echte verbinding met mijn klanten dan ook heel belangrijk en kies daarom voor de meest persoonlijke benadering, namelijk 1 op 1.

Kennismaking

Wie ben jij?
Wat houdt jou bezig?
Wat wil jij creëeren en wat vraagt dat van jou, wie moet je zijn?

Deze en nog veel meer vragen zullen het leidraad zijn voor een eerste gesprek. Uit ervaring van eerdere klanten weet ik dat zelfs een eerste kennismaking al waardevolle inzichten kan opleveren. Maak er ook gebruik van. 

Claritygesprek

Een claritygesprek is een volgend vrijblijvend en uitgebreid gesprek waarin we dieper ingaan of zelfs jouw echte coachvraag ontdekken en onderzoeken of en hoe coaching jou kan helpen de veranderingen in je (werk)leven tot stand te brengen die nu nog ver weg of ontastbaar lijken. 

Dit is een vrijblijvend gesprek waarin we onderzoeken wat jij wilt creëren voor jezelf. We bespreken ook óf en hoe een samenwerking jou daarbij het beste kan ondersteunen.
Het geeft je niet alleen de gelegenheid te ervaren hoe is om je binnen een coachgesprek te bevinden en wat het voor je kan doen. Je ervaart ook of je klaar bent om een coaches te maken en of dit het beste is voor jou op dit moment.

Pas wanneer het voor ons beiden een welgemeende “JA” is bespreken we welk vervolg jij nodig hebt.Dan plannen we ook de eerste afspraken in. Een coachtraject is altijd afgestemd op jouw vraag en investering. Je investeert niet alleen geld maar nog veel belangrijker, ook je toewijding en bereidheid aan je ontwikkeling te werken spelen mee. 

Nieuwsgierig en wil je graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur een mail naar coach@arabellaseegers.com of bel me gewoon op 06 53438898. 

Coaching begint met een gesprek

 

Coaching daagt je uit om een ander perspectief in te nemen dan je gewend bent. Om jezelf te leren kennen en de wereld om je heen. Kijk anders, zie nieuwe mogelijkheden. Daarmee begint het proces van verandering.

Groei maakt ook kwetsbaar. Daarom is het zo lastig om echte blijvende veranderingen alleen door te voeren. Vertrouw niet langer op wilskracht. Vertrouw liever op je kracht van binnenuit. Work with your inner power. 

Wil jij weten hoe coaching jou daarbij begeleidt?

Dat ga ik je niet vertellen…

Dat ga je ervaren.

Zet de eerste stap naar de toekomst die jij wilt. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis CLARITY gesprek aan.

“Hiervoor voel ik mij zelfverzekerder en ervaar ik nu veel meer rust en ontspanning en ook meer ruimte en tijd om mijn dromen uit te werken.”  

Michelle

” Voordat ik Arabella ontmoette, knaagde de twijfel aan mij. Nu ben ik haar zeer dankbaar voor de manier waarop ze mij leerde dóórzetten.” 

Petra de Bruin